Zelf je overlijdens­risico­verzekering kiezen en aanvragen

Wij helpen je graag met het afsluiten van je overlijdens­risico­verzekering (ORV). Je kunt hier zelf je overlijdens­risico­verzekering kiezen en aanvragen. Je kunt 46 overlijdens­risico­verzekeringen vergelijken. Hulp via telefoon of Whatsapp is altijd mogelijk. We controleren je aanvraag nadat je die hebt gediend. En je betaalt minder afsluitkosten.

Als je klikt op deze button kun je zelf 46 overlijdens­risico­verzekeringen vergelijken.

Je kunt meer over­lijdens­risico­ver­zeker­ingen vergelijken

Vergeleken met andere websites kun je bij ons de meeste overlijdens­risico­verzekeringen vergelijken.In stap 7 kun je 46 overlijdens­risico­verzekeringen vergelijken van 23 verzekeraars.

Aantal resultaten in de vergelijking

Vergelijking december 2018 op basis van deze gegevens:

  • Overlijdens­risico­verzekering met 1 verzekerde leeftijd 30 jaar.
  • Overlijdensdekking € 200.000 annuïtair dalend 4% looptijd 20 jaar.

Je betaalt minder afsluitkosten

Voor het afsluiten van 1 overlijdens­risico­verzekering zonder advies betaal je maar € 100. Op andere vergelijkingswebsites betaal je veel meer. Wij bieden de beste deal voor je overlijdens­risico­verzekering.

Afsluitkosten 1 overlijdens­risico­verzekering

Vergelijking december 2018

Wil je 2 of 3 overlijdens­risico­verzekeringen afsluiten?

Je krijgt korting op de afsluitkosten als je 2 of 3 overlijdens­risico­verzekering wilt afsluiten. Dan is het verschil met andere organisaties nog groter. Andere organisaties geven ook korting maar omdat wij lagere afsluitkosten hanteren is het verschil groot.

1e overlijdens­risico­verzekering € 100
2e overlijdens­risico­verzekering € 80
3e overlijdens­risico­verzekering € 60

Wat vinden andere klanten van onze dienstverlening?

Wij streven naar 100% tevreden klanten. We zijn trots op de mooie reviews waaruit blijkt dat we dit ook waarmaken. Je zult het zelf ervaren als je via ons een overlijdens­risico­verzekering aanvraagt. We helpen je graag.

"Als je weet wat je wilt is Arvera de beste keuze. Als je nog niet weet wat je wilt, is Arvera ook de beste keuze. Snelle correcte service en zeer klantvriendelijk. Waren alle adviseurs maar zo... maar dan zou je ook geen beste meer hebben... Dank je wel voor de service Frank."
M. Boënne
"Wij zouden iedereen aan raden om via Arvera /Frank een ORV af te sluiten. Je vragen worden super snel beantwoord zelfs 's avonds en in het weekend. Wij zijn dan ook erg tevreden!"
Rob en Hanny
"In één woord: geweldig! Duidelijke site, heldere taal, proactieve en eenduidige communicatie. No nonsense en simpelweg effectief. Aanrader!"
Niels

Als je klikt op deze button kun je zelf 46 overlijdens­risico­verzekeringen vergelijken.