keyboard_arrow_right

Wie is Arvera?

Arvera is gespecialiseerd in hypotheken en overlijdens­risico­verzekeringen. Al sinds 1997 ben je bij ons aan het juiste adres voor financieel advies en met het afsluiten van financiële producten zoals hypotheken en overlijdens­risico­verzekeringen. Met of zonder advies.

Wie is Frank Rutten?

Frank Rutten is de eigenaar van Arvera. Hij is specialist op het gebied van hypotheken en overlijdens­risico­verzekeringen.

Photo Frank Rutten

Online overlijdens­risico­verzekeringen vergelijken en afsluiten

Sinds 2018 kun je op onze website zelf overlijdens­risico­verzekeringen vergelijken en afsluiten. Wij streven ernaar om de beste vergelijkingswebsite voor overlijdens­risico­verzekeringen te bieden. Je kunt bij ons meer producten vergelijken dan op alle andere websites. Je hebt ook meer mogelijkheden om te vergelijken.

Allianz a.s.r. BNP Paribas Cardif (TAF) Centraal Beheer Chubb Life (TAF) Credit Life Dazure DELA FBTO Hera Life iptiQ (TAF) Nationale Nederlanden Quantum Leben (TAF) Scildon

Waarom overlijdens­risico­verzekeringen vergelijken en aanvragen via Arvera?

In onderstaande tabel zie je wat de belangrijkste verschillen zijn tussen onze website en die van een andere organisatie die je waarschijnlijk wel kent. Op onze website heb je meer mogelijkheden om overlijdens­risico­verzekeringen te vergelijken en je betaalt lagere afsluitkosten.

Vergelijking Arvera Independer
Aantal overlijdens­risico­verzekeringen vergelijken? 27 29
Vergelijken met zelf gekozen ingangsdatum? check close
Vergelijken met ingangsdatum in het verleden? check close
Vergelijken met looptijd in jaren en maanden? check close
Vergelijken met looptijd tot 85-jarige leeftijd? check close
Vergelijken met leeftijd tot en met 80 jaar? check close
Vergelijken met leeftijd jonger dan 18 jaar? check close
Vergelijken met 2 verschillende overlijdensdekkingen op 1 polis? check close
Vergelijken met annuïtair dalingspercentage van 0,1% tot 15%? check close
Overzicht met overlijdensdekking per jaar bij iedere overlijdens­risico­verzekering? check close
Sorteren en vergelijken op de totaalpremie? check close
2 overlijdens­risico­verzekeringen naast elkaar vergelijken? check close
Zonder extra kosten overleggen met een deskundige adviseur met 20 jaar ervaring? check close
Offertes met voorwaarden naar jezelf mailen? check close
Online tools als hulpmiddel om overlijdensdekking te bepalen? check close
Afsluitkosten 1 overlijdens­risico­verzekering? € 135 € 195
Afsluitkosten 2 overlijdens­risico­verzekeringen? € 235 € 292,50
Afsluitkosten 3 overlijdens­risico­verzekeringen? € 310 € 438,75

Als je klikt op deze button kun je 27 overlijdens­risico­verzekeringen vergelijken.

Wat vinden andere klanten van onze dienstverlening?

Wij streven naar 100% tevreden klanten. We zijn trots op de mooie reviews waaruit blijkt dat we dit ook waarmaken. Je zult het zelf ervaren als je via ons een overlijdens­risico­verzekering aanvraagt. We helpen je graag.

De review gaat niet over de overlijdens­risico­verzekering zelf en de prijs/kwaliteit-verhouding gaat niet over de premie maar over onze dienstverlening.

499 reviews

Cijfer

Snelheid

9,8

Gemak

9,5

Prijs/kwaliteit

9,5

Beste reviews

Tooltip

close

Sluiten
"goede snelle antwoorden op mijn vragen. eventuele probleemjes worden direct opgelost."
R.H.
"Snelheid van handelen door op een website alles in te vullen is het heel makkelijk om daarna met whatsapp contact te hebben met arvera om de laatste dingen te vragen. Eenmaal aangevraagd heb je de volgende dag alles in huis om bij de maatschappij verder te gaan. Frank regelt alles voor je."
Arno Gorter
"Alles was heel snel geregeld, zelfs nadat de polis was gestuurd heeft Frank de overlijdensdekking nog laten aangepast zonder extra kosten. Echt een aanrader!"
Marek
ALLE REVIEWS BEKIJKEN

Wat vinden klanten van onze dienstverlening bij hypotheken?

"Uitstekende hulp bij alle beslissingen"

"Voordat ik Frank Rutten tegenkwam heb ik met 3 andere hypotheekadviseurs gesproken en heb ook online geprobeerd om een hypotheek af te sluiten, omdat ik geld wilde besparen. Ik was iedere keer zwaar teleurgesteld. Die 3 adviseurs hebben verkeerd berekend hoeveel ik kon lenen... Vaak klopten de prijzen die ze op t kantoor met mij hebben gesproken niet met de prijzen die ze op mail hebben gezet. Hun advies was heel duur. Dan online geprobeerd. Daar heb je het gevoel dat je met een robot aan t praten bent en bij je eerste moeilijke vraag krijg je een bericht te zien dat je weinig kan lenen. Daar stond ik, helemaal uitgeput en met een gebroken hart dat ik mijn droom huisje niet kon kopen. Toen heb ik gelukkig Frank Rutten gevonden en het was een verschil tussen dag en nacht. Het was veel goedkoper dan bij de rest, de adviseur weet precies wat hij doet en alles loopt zoals het moet. Geen gedoe. Wat hij zegt gebeurt ook. En meteen. Plus, je krijgt informatie over elke stapje. Gewoon super!" Oana

"Houdt rekening met wensen en prettig hypotheektraject"

"We waren op zoek naar een goede en (goedkope als dat even kon) hypotheek adviseur die voor ons de hypotheek rond kon brengen. De adviseur heeft door middel van zijn eigen methode van werken voor een prettig traject gezorgd. Hij werkt met verschillende programma's afhankelijk van je eigen wensen. Voor ons was het gebruik van WhatsApp erg fijn. We konden dan makkelijk even een vraag stellen die bijna altijd binnen 5 minuten zijn beantwoord als we ergens niet zeker van waren. Dit is het bericht dat ik aan hem persoonlijk heb meegegeven: "We zitten inmiddels al een hele tijd in onze woning die eigenlijk zonder problemen is gekocht. We zijn goed voorbereid geweest en daarbij heeft jouw advies geholpen om de onzekerheden uit de weg te helpen. Ook willen we je meegeven dat het zeer prettig is de hypotheek te ontvangen waar wij dan ook volledig achter staan. Ik bedoel daarmee dat je goed rekening houdt met de wensen van de klant. Bedankt hiervoor." Stijn & Susan

"Duidelijk advies en goede begeleiding"

"Ik heb fijne gesprekken gehad(voor mijn eerste huis), in plaats van alleen maar cijfers had de adviseur een heel mooi programma gemaakt waarin ook veel grafieken stonden, hierdoor krijg je direct een veel duidelijker beeld van een bepaalde situaties (o.a. bij een verschil tussen een annuïteiten of lineaire hypotheekvorm). De adviseur heeft ook een persoonlijke online agenda, hierin worden alle taken in gezet (documenten die hij nodig had, of taken die hij voor jou moest doen). Hierdoor wordt het duidelijk wat hij van jou verwacht, en wat jij van hem kan verwachten in een bepaalde tijd. Ik kreeg goed en eerlijk advies. Eerst keken we wat mijn profiel was, daarna gingen we pas kijken welke geldverstrekkers interessant waren (voordeel van een onafhankelijke hypotheekadviseur!) Als ik vragen had kon ik gewoon mailen, ik kreeg altijd een snelle reactie. ik heb weinig onrustige momenten gehad door de adviseur. Zeker aan te bevelen!" Guus

"Het beste advies"

"De adviseur een kundige en erg betrokken adviseur. Hij heeft meer ruime ervaring binnen de branche en weet wat hij aan het doen is. Er is een zeer ruime keuze uit hypotheekverstrekkers. De adviseur zet zich volledig in om voor en met jou de best passende (en voordeligste) hypotheek te vinden. Door middel van Excel-sheets, je eigen persoonlijke pagina op Internet, een tijdspad (dat steeds bijgewerkt wordt) en zijn eigen uitleg, wordt het hele proces (en de inhoud) duidelijk gemaakt en ben je er zelf constant bij betrokken. Daarnaast staat hij echt 24 uur per dag voor je klaar. Je kunt hem altijd bereiken via de whatsapp en mail en hij reageert snel. De adviseur is goedkoper dan de gemiddelde hypotheekverstrekker; dat heeft echter niks met de kwaliteit te maken. Dat is omdat het gewoonweg goedkoper kan." Eva

"Nauwkeurig, snel, bekwaam, behulpzaam, excel tools"

"Frank is uiterst bekwaam en behulpzaam. Hij heeft ons meegeholpen met excel berekeningen om de kosten uit te rekenen tijdens de bouw van ons nieuwbouwhuis. Hij is erg snel in het reageren. Rondt zaken goed af. Hij heeft een online status, waarin onverzichtelijk staat wat er gedaan is en wat de volgende stappen zijn voor hem en voor ons. Je merkt dat hij je graag wilt helpen. Ik kan deze adviseur aan iedereen aanraden." Paul

Kamer van Koophandel

AFM

Als je klikt op deze button kun je 27 overlijdens­risico­verzekeringen vergelijken.

Wat vinden andere klanten van onze dienstverlening?

close

Wij streven naar 100% tevreden klanten. We zijn trots op de mooie reviews waaruit blijkt dat we dit ook waarmaken. Je zult het zelf ervaren als je via ons een overlijdens­risico­verzekering aanvraagt. We helpen je graag.

Wij garanderen dat alle reviews authentieke reviews zijn van echte mensen, die bij ons een .overlijdens­risico­verzekering hebben afgesloten.

De review gaat niet over de overlijdens­risico­verzekering zelf en de prijs/kwaliteit-verhouding gaat niet over de premie maar over onze dienstverlening.

Cijfer

Snelheid

Gemak

Prijs/kwaliteit

Reviews

SLUITEN
message

Gratis gesprek met expert

Je kunt gratis en vrijblijvend je vragen stellen aan een deskundige adviseur van Arvera met minimaal 15 jaar ervaring.

email

E-mail Contactformulier

contact_phone

Telefoon 040-2800793

stay_current_portrait

Whatsapp 040-2800793

chat

Online chat (rechtsonder).

SLUITEN