keyboard_arrow_right

Gratis gesprek met expert

Je kunt gratis en vrijblijvend je vragen stellen aan een deskundige adviseur van Arvera met minimaal 15 jaar ervaring.

email

E-mail Contactformulier

contact_phone

Telefoon 040-2800793

stay_current_portrait

Whatsapp 040-2800793

chat

Online chat (rechtsonder).

Wil jij € 35 korting?

Download het gratis e-book met tips over het vergelijken en afsluiten van overlijdens­risico­verzekeringen. Je krijgt dan een kortingscode voor tijdelijk € 35 korting op de afsluitkosten.

E-BOOK DOWNLOADEN

Waarom je ORV afsluiten via Arvera?

check

Al meer dan 20 jaar goede service.

check

Je kunt zelf eenvoudig je ORV kiezen en voordelig aanvragen.

check

Je kunt gratis je vragen stellen aan een deskundige adviseur met minimaal 15 jaar ervaring.

check

Je aanvraag controleren wij.

check

Je ORV is snel geregeld.

check

Je krijgt ook service na het afsluiten.

check

Je betaalt de afsluitkosten alleen na acceptatie en ontvangst van de polis.

check

We hebben goede reviews.

Snelheid

Gemak

Prijs/kwaliteit

REVIEWS BEKIJKEN

Overlijdens­risico­verzekeringen vergelijken

Je kunt hier zelf 27 overlijdens­risico­verzekeringen vergelijken. Dat is meer dan op alle andere vergelijkingswebsites. Gratis overleg met een deskundige adviseur is mogelijk via telefoon, e-mail, whatsapp en online chat.

Tip van
Frank Rutten
Tip van Frank Rutten
"Klik op de vraagtekens voor uitleg. Na invoeren van je gegevens zie je meteen een grafiek met het verloop van de overlijdens­dekking. Dat is vooral handig bij een dalende dekking. Probeer eens verschillende bedragen en dalingspercentages en kijk wat het verschil is. Als je 2 verzekerde personen wilt, dan is mijn tip om ook eens 2 losse overlijdens­risico­verzekeringen te vergelijken. Onderaan deze pagina staan nog meer tips."

Stap 1: vul je gegevens in

Hoeveel verzekerden wil je op de over­lijdens­risico­ver­zeker­ing?
Aantal verzekerden
Kies een optie alstublieft
Wie is verzekerde 1?
Vul alsjeblieft een geldige datum in bij verzekerde 1. Voer de geboortedatum van de verzekerde in 1. Vul alsjeblieft een datum in het verleden in. De maximale leeftijd bij aanvang is 80 jaar. De maximale leeftijd bij aanvang is 80 jaar.
Laatste 2 jaar gerookt?
Kies alsjeblieft of verzekerde 1 de afgelopen 2 jaar heeft gerookt.
Welke periode wil je verzekeren?
Vul alsjeblieft een begindatum in die minder dan 3 maanden in de toekomst ligt. Kies alsjeblieft een begindatum in de toekomst.
Vul alsjeblieft het jaar van de einddatum in. Vul alsjeblieft een andere einddatum in zodat de looptijd 1 jaar of langer is. De maximum looptijd van de levensverzekering is 50 jaar. Vul alsjeblieft een andere einddatum in zodat de looptijd 1 jaar of langer is.
Hoeveel wil je verzekeren bij overlijden?
Overlijdensdekking Vul alsjeblieft de overlijdensdekking voor verzekerde 1 in. Vul alsjeblieft een overlijdensdekking in tussen 5.000 en 5.000.000.
keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_left
Verloop overlijdensdekking
%
Vul alsjeblieft het verloop van de overlijdensdekking in Vul alsjeblieft het annuïteitenpercentage in. Vul alsjeblieft een getal in tussen 0,1 en 15
Wil je de premie per maand of per jaar betalen?
Premie betalen per
Kies alsjeblieft de premie termijn

Stap 2: Premie berekenen

Je kunt de laagste premie per maand berekenen of in één keer de premies van alle 27 overlijdens­risico­verzekeringen. Als je alleen de laagste maandpremie berekent dan kun je snel en eenvoudig verschillende premieberekeningen maken met verschillende invoer. Als je alle premies berekent krijg je op een andere pagina een lijst te zien zodat je eenvoudig overlijdens­risico­verzekeringen kunt vergelijken.

LAAGSTE PREMIE BEREKENEN

Als je op de knop drukt, zie je hieronder de laagste premie van 27 overlijdens­risico­verzekeringen.

ALLE PREMIES BEREKENEN

Als je op de knop drukt, verschijnt een nieuwe pagina met een tabel van 27 overlijdens­risico­verzekeringen.

Allianz a.s.r. BNP Paribas Cardif (TAF) Centraal Beheer Chubb Life (TAF) Credit Life Dazure DELA FBTO Hera Life iptiQ (TAF) Nationale Nederlanden Quantum Leben (TAF) Scildon

info

close

Sluiten

Gratis e-book met tips en € 35 korting op de afsluitkosten

close

De tips in dit e-book maken duidelijk waar je op moet letten als je overlijdens­risico­verzekeringen vergelijkt en als je een overlijdens­risico­verzekering aanvraagt.

Kortingscode

In de e-mail met het e-book staat een kortingscode waarmee je tijdelijk € 35 korting krijgt op de afsluitkosten van € 135. Voor het aanvragen van de 1e overlijdens­risico­verzekering betaal je dan nog maar € 100.

Vul alsjeblieft je voornaam in
Vul alsjeblieft een geldig emailadres in met een "@" en een "." Dit e-mailadres is de afgelopen 2 maanden al gebruikt om een e-book en kortingscode aan te vragen. Je kunt in die periode niet nogmaals de kortingscode opvragen met dit e-mailadres.
Vul alsjeblief 2x hetzelfde emailadres in
Kruis alsjeblieft het vakje aan om de e-mail te verzenden

Something wrong

ANNULEREN
MAIL MIJ HET EBOOK

Waarom je overlijdens­risico­verzekering aanvragen via Arvera?

Je kunt bij de meeste verzekeraars niet rechtstreeks je overlijdens­risico­verzekering afsluiten. Dat kan alleen via onafhankelijke tussenpersonen en adviseurs zoals wij. Dit zijn je voordelen als je je overlijdens­risico­verzekering via ons aanvraagt.

check

Al 20 jaar een vertrouwd adres in de financiële dienstverlening.

check

Wij garanderen dat ook jij tevreden bent.

check

Je kunt gratis en vrijblijvend telefonisch je vragen stellen aan een deskundige adviseur met minimaal 15 jaar ervaring.

check

Wij denken met je mee: wij controleren je aanvraag en nemen indien nodig contact met je op met tips of opmerkingen.

check

Wij zorgen ervoor dat je overlijdens­risico­verzekering goed wordt aangevraagd. Met de juiste begunstiging en indien mogelijk met voorkoming van erfbelasting over de uitkering.

check

Je betaalt lagere afsluitkosten dan bij andere organisaties terwijl wij toch gegarandeerd uitstekende service bieden.

check

Je betaalt de afsluitkosten pas als je overlijdens­risico­verzekering is geaccepteerd en jij de polis hebt ontvangen.

check

Na het afsluiten van je overlijdens­risico­verzekering kunnen jij en je nabestaanden bij ons terecht voor vragen.

Wat vinden andere klanten van onze dienstverlening?

Wij streven naar 100% tevreden klanten. We zijn trots op de mooie reviews waaruit blijkt dat we dit ook waarmaken. Je zult het zelf ervaren als je via ons een overlijdens­risico­verzekering aanvraagt. We helpen je graag.

De review gaat niet over de overlijdens­risico­verzekering zelf en de prijs/kwaliteit-verhouding gaat niet over de premie maar over onze dienstverlening.

499 reviews

Cijfer

Snelheid

9,8

Gemak

9,5

Prijs/kwaliteit

9,5

Beste reviews

Tooltip

close

Sluiten
"Bij telefonisch contact zeer uitgebreid geinformeerd door de heer Frank Rutten. Hij nam echt de tijd om alles heel goed uit te leggen. De vergoeding die betaald moest worden voor het afsluiten is veel minder dan via Independer. Bij meerdere verzekeringen afsluiten, krijg je ook nog korting. Voor 2 personen en 2 verzekeringen ben je totaal aan afsluitkosten, minder kwijt dan voor 1 persoon via independer."
Jeanette
"Heldere informatie en duidelijke communicatie. Alles werd snel en goed geregeld door Frank. Binnen enkele dagen was de OVR-verzekering rond. Dank."
Arie Brands
"Erg snelle en duidelijke reactie op de vragen. Legt het helder uit en denkt pro actief mee. Ik werk zelf in de financiële dienstverlening maar hier kunnen veel partijen een voorbeeld aan nemen."
Renzo
ALLE REVIEWS BEKIJKEN

Gratis gesprek met expert

Je kunt gratis en vrijblijvend je vragen stellen aan een deskundige adviseur van Arvera met minimaal 15 jaar ervaring.

email

E-mail Contactformulier

contact_phone

Telefoon 040-2800793

stay_current_portrait

Whatsapp 040-2800793

chat

Of gebruik de online chat in het venster rechtsonder.

Wil jij € 35 korting?

Download het gratis e-book met tips over het vergelijken en afsluiten van overlijdens­risico­verzekeringen. Je krijgt dan een kortingscode voor tijdelijk € 35 korting op de afsluitkosten.

E-BOOK DOWNLOADEN

Tips voor vergelijken van overlijdens­risico­verzekeringen

Tip van
Frank Rutten
Tip van Frank Rutten
Lees deze tips zodat je nog beter in staat bent om zelf overlijdens­risico­verzekeringen te vergelijken. Deze tips kun je niet beschouwen als persoonlijk advies. Het zijn algemene tips om jou bewust te maken van onderwerpen die wellicht op jouw situatie van toepassing zijn en waar je zelf nog niet aan gedacht hebt.

Vergelijk overlijdens­risico­verzekeringen niet alleen op de maandpremie maar ook op de totale premie over de looptijd.

De meeste overlijdens­risico­verzekeringen hebben een gelijkblijvende premie. Maar sommige hebben een variabele premie gebaseerd op je leeftijd in ieder jaar. De variabele premie begint laag dus die lijkt goedkoper. Bij de overlijdens­risico­verzekering met variabele premie moet je dus vooral kijken naar de totaalpremie over de gehele looptijd. De totaalpremie moet je ook vergelijken bij dalende overlijdensdekkingen omdat je bij de ene overlijdens­risico­verzekering gedurende de gehele looptijd premie betaalt en bij de andere een kortere periode. De laatste jaren zijn dan premievrij. In dat geval gaat het er meestal om dat je een keuze moet maken tussen de laagste maandpremie of de laagste totaalpremie over de gehele looptijd.

Let bij vergelijken van overlijdens­risico­verzekeringen op de zogenaamde en-bloc-clausule waardoor de premie niet gegarandeerd is.

Bij de meeste overlijdens­risico­verzekeringen is de premie die je betaalt gegarandeerd tijdens de looptijd. Maar bij sommige kan de verzekeraar de premie tijdens de looptijd verhogen op basis van de zogenaamde en-bloc-clausule in de productvoorwaarden. Als zo'n overlijdens­risico­verzekering de laagste premie heeft heb je kans dat dat niet de laagste premie blijft.

Vergelijk een overlijdens­risico­verzekering voor 2 verzekerde personen met 2 losse.overlijdens­risico­verzekeringen.

Als je 1 overlijdens­risico­verzekering voor 2 verzekerde personen vergelijkt met 2 afzonderlijke overlijdens­risico­verzekeringen dan kan het verschil in premie kleiner zijn dan je verwacht. Daardoor is het mogelijk dat 2 polissen voor jou interessanter zijn. In dat geval komen beide overlijdens­risico­verzekeringen tot uitkering als jullie beiden tegelijkertijd overlijden. Dat kan een betere voorziening zijn voor bijvoorbeeld jullie kinderen. En als een van jullie beiden overlijdt, blijft de andere overlijdens­risico­verzekering doorlopen als dat gewenst is. Dus de ander is dan nog steeds verzekerd bij overlijden. Als je maar 1 polis hebt dan stopt de verzekering na overlijden van een van jullie beiden. De ander is dan niet meer verzekerd.

Vergelijk premiebetaling per maand en per jaar.

Sommige verzekeraars bieden premiekorting als je de premie voor de overlijdens­risico­verzekering per jaar betaalt in plaats van per maand. Misschien dat jij dat verschil groot genoeg vindt om te kiezen voor jaarbetaling. Het is raadzaam om beide varianten te vergelijken. Vooral als de premie niet zo hoog is zodat je niet zoveel premie ineens hoeft te betalen ieder jaar. Als je in de invoer wisselt tussen maand- en jaarbetaling kun je zelf zien of je bij jaarbetaling minder premie betaalt.

Laat je bij de vergelijking van overlijdens­risico­verzekeringen niet misleiden door reviews en ratings.

Reviews zeggen niet zoveel omdat ze vaak over het aanvraagproces gaan en niet over het product. Consumenten kunnen de kwaliteit van een overlijdens­risico­verzekering niet beoordelen. Het is geen gebruiksvoorwerp zoals een auto of televisie of telefoon. De overlijdens­risico­verzekering heeft als doel om het financieel risico van overlijden af te dekken. Wat dat product moet doen is uitkeren bij overlijden van de verzekerde. Maar dat lees je niet in de reviews. Ratings zeggen ook niet zoveel. Dat komt omdat in de ratings alle voorwaarden op een hoop zijn gegooid. Ook voorwaarden die voor jou niet relevant zijn of die jij niet belangrijk vindt. In de ratings zit vaak ook een weging van iedere voorwaarde. Maar die weging is niet hetzelfde als het belang dat jij zelf aan een bepaalde voorwaarde hecht. Bovendien zitten niet alle belangrijke productkenmerken in de ratings verwerkt. Dus het zegt heel weinig over de kwaliteit van de overlijdens­risico­verzekering, vooral in relatie tot jouw specifieke wensen.

Maak meerdere vergelijkingen met verschillende looptijden

In bepaalde gevallen kun je wat premie besparen als je de looptijd 1 of meerdere maanden korter maakt. Ook komt het wel eens voor dat je met dezelfde premie de overlijdens­risico­verzekering een paar maanden langer kunt laten lopen. Op deze website is een looptijd in hele jaren niet verplicht zoals op veel andere vergelijkingswebsites. Hier kun je dus overlijdens­risico­verzekeringen vergelijken met verschillende looptijden in gebroken jaren. We hebben jou die keuze gegeven zodat je niet alleen de looptijd op maat kunt maken maar ook kunt optimaliseren op basis van de premie.

Vergelijk overlijdens­risico­verzekering met een ingangsdatum in het verleden

Het is handig als je een ingangsdatum in het verleden kunt invullen. Zo kun je de premies berekenen en vergelijken met de ingangsdatum van de eerste dag van de huidige maand. En die kun je dan vergelijken met een ingangsdatum in de toekomst. Stel dat je in de huidige maand jarig bent dan kun je op die manier mogelijk premie besparen over de gehele looptijd. Daarom bieden wij jou die mogelijkheid op onze website.

Mail de offerte en voorwaarden naar jezelf

Je kunt zelf eenvoudig de offerte naar jezelf mailen. Je ontvangt de offerte meteen. Je ontvangt dan ook meteen de officiële voorwaarden, de verzekeringskaart en informatie over de dienstverlening van Arvera. Je kunt meerdere offertes naar jezelf mailen.

Vul alsjeblieft tweemaal hetzelfde emailadres in.
Vul alsjeblieft tweemaal hetzelfde emailadres in. Vul alsjeblieft 2x hetzelfde emailadres in
Selecteer alsjeblieft het vakje zodat jij de offerte naar jezelf kunt mailen.
ANNULEREN
OFFERTE MAILEN

Verzoek om overzicht afkoopwaarde per jaar

Hiermee kun je eenvoudig de afkoopwaarde opvragen. Jij ontvangt een kopie van de email die wij naar TAF sturen. TAF heeft een paar dagen nodig om het overzicht van de afkoopwaarde te maken en naar ons te mailen. Vul je voor- en achternaam in. Anonieme aanvragen nemen we niet in behandeling.

Vul alsjeblieft je voor- en achternaam in.
Vul alsjeblieft tweemaal hetzelfde emailadres in.
Vul alsjeblieft tweemaal hetzelfde emailadres in. Vul alsjeblieft 2x hetzelfde emailadres in
Selecteer alsjeblieft het vakje om dit verzoek te verzenden.
ANNULEREN
VERZOEK VERZENDEN

Wat vinden andere klanten van onze dienstverlening?

close

Wij streven naar 100% tevreden klanten. We zijn trots op de mooie reviews waaruit blijkt dat we dit ook waarmaken. Je zult het zelf ervaren als je via ons een overlijdens­risico­verzekering aanvraagt. We helpen je graag.

Wij garanderen dat alle reviews authentieke reviews zijn van echte mensen, die bij ons een .overlijdens­risico­verzekering hebben afgesloten.

De review gaat niet over de overlijdens­risico­verzekering zelf en de prijs/kwaliteit-verhouding gaat niet over de premie maar over onze dienstverlening.

Cijfer

Snelheid

Gemak

Prijs/kwaliteit

Reviews

SLUITEN
message

Gratis gesprek met expert

Je kunt gratis en vrijblijvend je vragen stellen aan een deskundige adviseur van Arvera met minimaal 15 jaar ervaring.

email

E-mail Contactformulier

contact_phone

Telefoon 040-2800793

stay_current_portrait

Whatsapp 040-2800793

chat

Online chat (rechtsonder).

SLUITEN