keyboard_arrow_right

Gratis gesprek met expert

Je kunt gratis en vrijblijvend je vragen stellen aan een deskundige adviseur van Arvera met minimaal 15 jaar ervaring.

email

E-mail Contactformulier

contact_phone

Telefoon 040-2800793

stay_current_portrait

Whatsapp 040-2800793

chat

Online chat (rechtsonder).

Wil jij € 35 korting?

Download het gratis e-book met tips over het vergelijken en afsluiten van overlijdens­risico­verzekeringen. Je krijgt dan een kortingscode voor tijdelijk € 35 korting op de afsluitkosten.

E-BOOK DOWNLOADEN

Waarom je ORV afsluiten via Arvera?

check

Al meer dan 20 jaar goede service.

check

Je kunt zelf eenvoudig je ORV kiezen en voordelig aanvragen.

check

Je kunt gratis je vragen stellen aan een deskundige adviseur met minimaal 15 jaar ervaring.

check

Je aanvraag controleren wij.

check

Je ORV is snel geregeld.

check

Je krijgt ook service na het afsluiten.

check

Je betaalt de afsluitkosten alleen na acceptatie en ontvangst van de polis.

check

We hebben goede reviews.

Snelheid

Gemak

Prijs/kwaliteit

REVIEWS BEKIJKEN

Heb je een ANW-hiaatverzekering voor Politie van elipsLife?

Bereken hier hoeveel premie je kunt besparen met een gewone overlijdens­risico­verzekering.

Tip van
Frank Rutten
Tip van Frank Rutten
"Heb je een ANW-hiaatverzekering voor Politie van elipsLife? De kans is groot dat je veel premie kunt besparen met een gewone overlijdens­risico­verzekering, die jou en je partner ook nog eens meer mogelijkheden biedt."

Kenmerken ANW-hiaatverzekering Politie elipsLife

Als je deze kenmerken vergelijkt met die van de overlijdens­risico­verzekering iets verderop dan zie je zelf dat de ANW-hiaatverzekering van elipsLife minder mogelijkheden biedt voor jou en je partner.

Kenmerken overlijdens­risico­verzekering

Als je deze kenmerken vergelijkt met die van de ANW-hiaatverzekering van elipsLife hierboven dan zie je zelf dat de overlijdens­risico­verzekering veel meer mogelijkheden biedt voor jou en je partner.

Premie ANW-hiaatverzekering Politie elipsLife

De premie van de ANW-hiaatverzekering voor Politie van elipsLife staat vermeld in een tabel op hun website. Je kunt de premietabel ook openen via onderstaande link. De premie is afhankelijk van je leeftijd en de premie wijzigt dus ieder jaar zoals je in de tabel kunt zien.

Premietabel ANW-hiaatverzekering Politie elipsLife (PDF)

Premie overlijdens­risico­verzekering

De premie van de overlijdens­risico­verzekering kun je eenvoudig berekenen met de onderstaande calculator. Je krijgt de laagste vaste premie per maand te zien. De premie is dus gelijkblijvend gedurende de gehele looptijd. Onder de uitkomst met de laagste premie krijg je de keuze om de premies van alle overlijdens­risico­verzekeringen te bekijken en vergelijken.

Voorbeeld van premiebesparing voor politiemedewerker met leeftijd 60 jaar

In dit voorbeeld zie je hoeveel premie de politiemedewerker heeft bespaard met een overlijdens­risico­verzekering als alternatief voor de ANW Hiaat verzekering van elipsLife.

 • Functie: senior politiemedewerker BPZ
 • Leeftijd: 61
 • Afgelopen 2 jaar gerookt: Nee
 • Gewenste looptijd verzekering: 5 jaar

Vergelijking premie ANW-Hiaatverzekering elipsLife en overlijdens­risico­verzekering (ORV)

De premie per maand staat in de premietabel van elipsLife. Zie de link op deze pagina. De premie is afhankelijk van je leeftijd in het betreffende jaar. De premie van de overlijdens­risico­verzekering blijft gelijk tijdens de looptijd ook al daalt de overlijdensdekking. Er zijn 2 varianten van de dalende ORV:

 • ORV 1: premieduur gelijk aan de looptijd
 • ORV 2: premieduur korter dan de looptijd

In deze tabel zie je de premie per maand en de totaalpremie over de gehele looptijd van elipsLife en de 2 varianten van de overlijdens­risico­verzekering.

Leeftijd elipsLife ORV 1 ORV 2
61 € 62,94 € 11,95 € 18,42
62 € 63,40 € 11,95 € 18,42
60 € 62,23 € 11,95 € 18,42
63 € 59,13 € 11,95 € -
64 € 54,06 € 11,95 € -
Totaal premie € 3.621,12 € 717,00 € 663,12

Toelichting

De politiemedewerker heeft niet meteen de overlijdens­risico­verzekering met de laagste premie per maand (ORV1) gekozen. Hij heeft ook een premievergelijking van alle overlijdens­risico­verzekeringen gemaakt op onze website. Hij heeft daarna gekozen voor variant 2 waarbij de premiebetalingsduur korter is dan de looptijd (ORV2). De laatste jaren zijn premievrij zoals dat heet. De totaalpremie blijkt dan nog lager te zijn.

Conclusie

Deze politiemedewerker betaalt dus over de gehele looptijd van de overlijdens­risico­verzekering minder premie dan wat hij in 1 jaar betaalt voor de ANW-hiaatverzekering van elipsLife.

In totaal is de premiebesparing € 2.958. De afsluitkosten voor Arvera zijn eenmalig € 125. Dus de netto besparing is € 2.833.

Deze politiemedewerker heeft de overlijdens­risico­verzekering (ORV2) ook werkelijk via ons aangevraagd bij de betreffende verzekeraar. De verzekering is zonder bijzonderheden geaccepteerd dus hij betaalt de premie zoals in bovenstaande tabel bij ORV2.

Wat is een overlijdens­risico­verzekering?

Een overlijdens­risico­verzekering is een levensverzekering die een eenmalig bedrag uitkeert bij overlijden van de verzekerde voor de einddatum. Je bent zelf de verzekerde en je partner is de begunstigde. Je kunt een lineair dalende overlijdens­dekking afsluiten waarbij de overlijdensdekking ieder jaar met hetzelfde bedrag afneemt. Zie de grafiek die verschijnt nadat je hieronder de premie hebt berekend.

Lineair dalende overlijdens­risico­verzekering als alternatief voor de ANW-hiaatverzekering van elipsLife

Als alternatief voor de ANW-hiaatverzekering van elipsLife kun je een overlijdens­risico­verzekering afsluiten met een lineair dalende overlijdens­dekking. Daarbij daalt de overlijdensdekking iedere maand met hetzelfde bedrag. Bij overlijden in het begin van de looptijd is er namelijk meer kapitaal nodig dan aan het eind. Omdat er in het begin nog voor een langere periode geld opgenomen moet worden. Als je hieronder de premie berekent, zie je meteen een grafiek met het dalende verloop van de overlijdens­dekking.

Hoeveel overlijdens­risico­verzekeringen zijn er?

Op onze website kun je 27 overlijdens­risico­verzekeringen vergelijken. Daarvan kun je er 26 via ons aanvragen. Wij hebben dus de rol van tussenpersoon. Niet alle overlijdens­risico­verzekeringen zijn geschikt als alternatief voor de ANW-hiaatverzekering. Bij sommige stelt de verzekeraar namelijk als eis dat je een nieuwe hypotheek gaat afsluiten.

Wat is de rol van Arvera?

Wij zijn geen verzekeraar en bieden zelf dus geen overlijdens­risico­verzekering aan. Deze pagina heeft dus geen betrekking op een product van Arvera. Wij bieden informatie en verlenen service. Op deze website bieden we je allerlei informatie aan. Ook kun je op deze website overlijdens­risico­verzekeringen vergelijken. En je kunt via ons online de overlijdens­risico­verzekering van je keuze aanvragen. Wij hebben dan dus de rol van tussenspersoon. Bij de meeste verzekeraars kun je niet rechtstreeks de ORV afsluiten.

Hoe kun je de benodigde overlijdens­dekking berekenen?

Een eenvoudige berekening van de benodigde overlijdensdekking is door de gewenste netto aanvulling per maand voor je partner te vermenigvuldigen met het aantal maanden tussen begin- en einddatum. In de onderstaande premiecalculator wordt het automatisch berekend.

Hoe kun je de overlijdens­risico­verzekering afsluiten?

 1. Jij berekent hieronder de goedkoopste overlijdens­risico­verzekering.
 2. Jij bepaalt of je alle overlijdens­risico­verzekeringen wilt vergelijken op premie en voorwaarden.
 3. Jij mailt zelf de offerte(s) met de voorwaarden naar jezelf.
 4. Jij bepaalt of je vragen wilt stellen aan een adviseur.
 5. Jij vult het online aanvraagformulier in.
 6. Wij controleren je aanvraag en als ons iets opvalt of als je nog vragen hebt dan bespreken we dat persoonlijk met jou.
 7. Wij dienen de aanvraag in bij de verzekeraar.
 8. Jij vult de online gezondheidsverklaring van de verzekeraar in.
 9. Jij ontvangt na acceptatie de polis per mail met een link om de afsluitkosten aan ons te betalen via iDeal.

Je betaalt geen afsluitkosten aan de verzekeraar.

Stap 1: Premie overlijdens­risico­verzekering berekenen

Tip van
Frank Rutten
Tip van Frank Rutten
"Je kunt beginnen met een premieberekening voor een netto aanvulling van € 1.000 per maand zoals bij de ANW-hiaatverzekering van elipsLife. Dan weet je wat het premieverschil is. Daarna kun je andere bedragen invullen als netto aanvulling. Dan kun je zien wat je kunt verzekeren voor ongeveer dezelfde premie als die van de ANW-hiaatverzekering van elipsLife. Uiteraard geldt de getoonde premie bij normale gezondheid."

Gewenst netto inkomen of aanvulling van je partner

Vul alsjeblieft het gewenste bedrag per maand in. Vul alsjeblieft een overlijdensdekking in tussen 100 en 500.000
Berekening met inflatie?
Kies alsjeblieft of verzekerde 1 de afgelopen 2 jaar heeft gerookt.
Vul alsjeblieft een begindatum in die minder dan 3 maanden in de toekomst ligt. Kies alsjeblieft een begindatum in de toekomst. Vul alsjeblieft een begindatum in die minder dan 3 maanden in de toekomst ligt.
Vul alsjeblieft het jaar van de einddatum in. Vul alsjeblieft een andere einddatum in zodat de looptijd 1 jaar of langer is. De maximum looptijd van de levensverzekering is 50 jaar. Vul alsjeblieft een andere einddatum in zodat de looptijd 1 jaar of langer is.

Gegevens verzekerde persoon

Vul alsjeblieft een geldige datum in bij verzekerde 1. Voer de geboortedatum van de verzekerde in 1. De minimale leeftijd bij aanvang is 18 jaar. De maximale leeftijd bij aanvang is 80 jaar. De maximale leeftijd bij aanvang is 80 jaar.
Laatste 2 jaar gerookt?
Kies alsjeblieft of verzekerde 1 de afgelopen 2 jaar heeft gerookt.
LAAGSTE PREMIE BEREKENEN

Als je op de button klikt, worden van 17 overlijdens­risico­verzekeringen de premies berekend en krijg je de laagste premie te zien.

Allianz a.s.r. BNP Paribas Cardif (TAF) Centraal Beheer Chubb Life (TAF) Credit Life Dazure DELA FBTO Hera Life iptiQ (TAF) Nationale Nederlanden Quantum Leben (TAF) Scildon

info

close

Sluiten

Mail de offerte en voorwaarden naar jezelf

Je kunt zelf eenvoudig de offerte naar jezelf mailen. Je ontvangt de offerte meteen. Je ontvangt dan ook meteen de officiële voorwaarden, de verzekeringskaart en informatie over de dienstverlening van Arvera. Je kunt meerdere offertes naar jezelf mailen.

Vul alsjeblieft tweemaal hetzelfde emailadres in.
Vul alsjeblieft tweemaal hetzelfde emailadres in. Vul alsjeblieft 2x hetzelfde emailadres in
Selecteer alsjeblieft het vakje zodat jij de offerte naar jezelf kunt mailen.
ANNULEREN
OFFERTE MAILEN

Gratis e-book met tips en € 35 korting op de afsluitkosten

close

De tips in dit e-book maken duidelijk waar je op moet letten als je overlijdens­risico­verzekeringen vergelijkt en als je een overlijdens­risico­verzekering aanvraagt.

Kortingscode

In de e-mail met het e-book staat een kortingscode waarmee je tijdelijk € 35 korting krijgt op de afsluitkosten van € 135. Voor het aanvragen van de 1e overlijdens­risico­verzekering betaal je dan nog maar € 100.

Vul alsjeblieft je voornaam in
Vul alsjeblieft een geldig emailadres in met een "@" en een "." Dit e-mailadres is de afgelopen 2 maanden al gebruikt om een e-book en kortingscode aan te vragen. Je kunt in die periode niet nogmaals de kortingscode opvragen met dit e-mailadres.
Vul alsjeblief 2x hetzelfde emailadres in
Kruis alsjeblieft het vakje aan om de e-mail te verzenden

Something wrong

ANNULEREN
MAIL MIJ HET EBOOK

Verzoek om overzicht afkoopwaarde per jaar

Hiermee kun je eenvoudig de afkoopwaarde opvragen. Jij ontvangt een kopie van de email die wij naar TAF sturen. TAF heeft een paar dagen nodig om het overzicht van de afkoopwaarde te maken en naar ons te mailen. Vul je voor- en achternaam in. Anonieme aanvragen nemen we niet in behandeling.

Vul alsjeblieft je voor- en achternaam in.
Vul alsjeblieft tweemaal hetzelfde emailadres in.
Vul alsjeblieft tweemaal hetzelfde emailadres in. Vul alsjeblieft 2x hetzelfde emailadres in
Selecteer alsjeblieft het vakje om dit verzoek te verzenden.
ANNULEREN
VERZOEK VERZENDEN

Tooltip

close

Sluiten

Waarom je overlijdens­risico­verzekering aanvragen via Arvera?

Je kunt bij de meeste verzekeraars niet rechtstreeks je overlijdens­risico­verzekering afsluiten. Dat kan alleen via onafhankelijke tussenpersonen en adviseurs zoals wij. Dit zijn je voordelen als je je overlijdens­risico­verzekering via ons aanvraagt.

check

Al 20 jaar een vertrouwd adres in de financiële dienstverlening.

check

Wij garanderen dat ook jij tevreden bent.

check

Je kunt gratis en vrijblijvend telefonisch je vragen stellen aan een deskundige adviseur met minimaal 15 jaar ervaring.

check

Wij denken met je mee: wij controleren je aanvraag en nemen indien nodig contact met je op met tips of opmerkingen.

check

Wij zorgen ervoor dat je overlijdens­risico­verzekering goed wordt aangevraagd. Met de juiste begunstiging en indien mogelijk met voorkoming van erfbelasting over de uitkering.

check

Je betaalt lagere afsluitkosten dan bij andere organisaties terwijl wij toch gegarandeerd uitstekende service bieden.

check

Je betaalt de afsluitkosten pas als je overlijdens­risico­verzekering is geaccepteerd en jij de polis hebt ontvangen.

check

Na het afsluiten van je overlijdens­risico­verzekering kunnen jij en je nabestaanden bij ons terecht voor vragen.

Wat vinden andere klanten van onze dienstverlening?

Wij streven naar 100% tevreden klanten. We zijn trots op de mooie reviews waaruit blijkt dat we dit ook waarmaken. Je zult het zelf ervaren als je via ons een overlijdens­risico­verzekering aanvraagt. We helpen je graag.

De review gaat niet over de overlijdens­risico­verzekering zelf en de prijs/kwaliteit-verhouding gaat niet over de premie maar over onze dienstverlening.

499 reviews

Cijfer

Snelheid

9,8

Gemak

9,5

Prijs/kwaliteit

9,5

Beste reviews

"Supersnelle afhandeling,duidelijke uitleg van vragen er wordt de tijd voor genomen .Ik ben zeer tevreden over alles."
Bram de Haas
"Frank heeft ons supersnel en persoonlijk via de Whatsapp van perfect advies voorzien. Een heel kort lijntje dus, en bij de vragen die we hadden tijdens het invullen van de verzekeringsformulieren kregen we direct den reactie van hem. Een verademing t.o.v. een groot en onpersoonlijk bedrijf!"
E. de Vries
"Frank heeft me enorm goed en snel geholpen. Ook met de specifieke vragen over de overlijdensrisicoverzekering. De communicatie via de app verliep super. De berichtgeving over het proces indienen, beoordeling en acceptatie is heel duidelijk! Ben zeer tevreden. Top geregeld!"
J.K.
ALLE REVIEWS BEKIJKEN

Gratis gesprek met expert

Je kunt gratis en vrijblijvend je vragen stellen aan een deskundige adviseur van Arvera met minimaal 15 jaar ervaring.

email

E-mail Contactformulier

contact_phone

Telefoon 040-2800793

stay_current_portrait

Whatsapp 040-2800793

chat

Of gebruik de online chat in het venster rechtsonder.

Wil jij € 35 korting?

Download het gratis e-book met tips over het vergelijken en afsluiten van overlijdens­risico­verzekeringen. Je krijgt dan een kortingscode voor tijdelijk € 35 korting op de afsluitkosten.

E-BOOK DOWNLOADEN

Wat vinden andere klanten van onze dienstverlening?

close

Wij streven naar 100% tevreden klanten. We zijn trots op de mooie reviews waaruit blijkt dat we dit ook waarmaken. Je zult het zelf ervaren als je via ons een overlijdens­risico­verzekering aanvraagt. We helpen je graag.

Wij garanderen dat alle reviews authentieke reviews zijn van echte mensen, die bij ons een .overlijdens­risico­verzekering hebben afgesloten.

De review gaat niet over de overlijdens­risico­verzekering zelf en de prijs/kwaliteit-verhouding gaat niet over de premie maar over onze dienstverlening.

Cijfer

Snelheid

Gemak

Prijs/kwaliteit

Reviews

SLUITEN
message

Gratis gesprek met expert

Je kunt gratis en vrijblijvend je vragen stellen aan een deskundige adviseur van Arvera met minimaal 15 jaar ervaring.

email

E-mail Contactformulier

contact_phone

Telefoon 040-2800793

stay_current_portrait

Whatsapp 040-2800793

chat

Online chat (rechtsonder).

SLUITEN