Over­lijdens­risico­verzekering aanvragen in 10 stappen

Wij helpen je graag in 10 stappen met de keuze en aanvraag van je over­lijdens­risico­ver­zeker­ing. In stap 7 kun je zelf premies berekenen van 44 over­lijdens­risico­ver­zeker­ingen en vergelijken. Je kunt er 38 via ons aanvragen. In stap 8 kun je daarvan de offerte bekijken en naar jezelf mailen met de voorwaarden. Zo kun je eenvoudig zelf je over­lijdens­risico­ver­zeker­ing kiezen en aanvragen. Maar je kunt ons altijd vragen om hulp.

Als je klikt op deze button kun je stap voor stap informatie en tips lezen voordat je in stap 7 premies kunt berekenen en vergelijken

Als je klikt op deze button sla je de stappen met informatie en tips over en ga je meteen naar stap 7 om premies te berekenen en vergelijken

1

Introductie

In stap 1 kun je lezen wie Arvera is, waarom we deze aanvraagmodule voor over­lijdens­risico­ver­zeker­ingen hebben gemaakt en wat je van ons mag verwachten. Ook kun je daar lezen hoe we omgaan met jouw privacy.

2

Welke overlijdensrisicoverzekeringen?

In stap 2 kun je lezen wat een over­lijdens­risico­ver­zeker­ing is en welke je kunt vergelijken in stap 7 en welke je via ons kunt aanvragen.

3

Reviews lezen

In stap 3 kun je lezen wat andere mensen vinden van onze dienstverlening bij het aanvragen van een over­lijdens­risico­ver­zeker­ing.

4

Wat zijn de afsluitkosten?

In stap 4 kun je lezen wat je betaalt voor het afsluiten van een over­lijdens­risico­ver­zeker­ing via ons.

5

Tips lezen

In stap 5 kun je allerlei tips lezen over over­lijdens­risico­ver­zeker­ingen.

6

Overlijdensdekking bepalen

In stap 6 helpen we je om te bepalen welke overlijdensdekking je wilt verzekeren. Je kunt zelf premieberekeningen maken met verschillende verzekerde bedragen, soorten overlijdensdekking (gelijkblijvend en dalend) en looptijden. Ook kun je snel het verschil zien tussen de premies voor 1 over­lijdens­risico­ver­zeker­ing op 2 levens en voor 2 losse.

7

Overlijdensrisicoverzekeringen vergelijken

In stap 7 kun je zelf anoniem over­lijdens­risico­ver­zeker­ingen vergelijken op basis van de premie, de totaalpremie over de looptijd en de voorwaarden.

8

Offerte en voorwaarden bekijken

In stap 8 kun je anoniem offertes van de over­lijdens­risico­ver­zeker­ing bekijken en als PDF naar jezelf mailen met de officiële voorwaarden. Je kunt zelf bepalen hoeveel offertes je naar jezelf wilt mailen voordat je een definitieve keuze maakt.

9

Aanvraag voorbereiden

In stap 9 helpen we jou met de voorbereiding van het aanvraagformulier zodat jouw over­lijdens­risico­ver­zeker­ing op de juiste manier wordt aangevraagd. Als jij een paar vragen beantwoord krijg je hulp wie verzekeringnemer, verzekerde, begunstigde, premiebetaler en de rekeninghouder van de betaalrekening moet zijn. En of premiesplitsing of kruislings afsluiten voor jou van toepassing is.

10

Aanvraagformulier invullen

In stap 10 vul je het aanvraagformulier in. Wij noemen dat het opdrachtformulier omdat je ons opdracht geeft de over­lijdens­risico­ver­zeker­ing bij de verzekeraar aan te vragen.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

"Ik ben Frank Rutten, financieel adviseur van Arvera met meer dan 20 jaar ervaring. Mijn specialisatie is hypotheken en overlijdens­risico­verzekeringen. Je kunt gratis en vrijblijvend contact opnemen."

contact_phone

Telefoon 040-2800793

chat

Whatsapp 06-22693212

SLUITEN